Clemens'hobbypage
Naar:
De grote toertochten
Beginpagina
Foto's algemeen
Filmpjes
Morgan museum
Sammy Miller museum
Foto's gemaakt door Ewit
Foto's gemaakt door Ludo
Een van de vele mooie uitzichten van Wales


De reis naar Wales begon vlak na mijn ongeluk met de BSA B33. Het was de bedoeling om alle ellende van de schade aan mijn prachtige BSA te vergeten.
Aanvankelijk lukte dat heel goed. Na een dag regen en een lekke band ging alles fantastisch en de omgeving (new forest en Wales) was werkelijk geweldig. Mooie kleine wegen en een prachtig landschap.

Na een paar dagen sloeg echter het noodlot toe. Op een rotonde maakte ik een akelige zwieper. Inspectie leerde dat mijn achterwiel aardig los zat. Vermoedelijk zijn de achterwiellagers stuk. In ieder geval moest de motor gerepatieerd worden en was het voor mij een vroegtijdig einde van de vakantie.

Vervolg: Direct na repatriering is de motor naar de dealer gebracht. Enige tijd voor de reis was er voor garantie een nieuwe wielflens gemonteerd. Deze flens had op de een of andere manier de spiebanen van het cardan verwoest. Hierdoor moest het hele cardan vernieuwd worden. BMW heeft dit voor garantie gedaan. Het enige dat ik moest betalen was een uur arbeidsloon. Toch niet gek, garantie op een motor van ruim 10 jaar oud en met meer dan 120.000 km op de teller...